Valmennus Vuosikello 11

IHANA, ETTÄ OLET JUURI SINÄ.

#itsenäisyys #arvostus #merkitys #yhteistyö

Itsenäisyyspäivän viikolla on hyvä hiljentää vauhtia ja keskittyä hetkeksi omaan itseen. Itsenäisyys, oman itsensä arvostaminen, vapaan Suomen arvostus, lähtee yksilöstä, sinusta. Määrittelemme usein itsemme suhteessa johonkin tai toisen kautta. Minä tässä maassa, yrityksessä, perheessä, virassa, esimiehenä, alaisena, isänä, äitinä, lapsena …

Haluan nostaa sinulle ajatuksen ja viestin kiitoksella:

Sinä olet merkittävä juuri itsenäsi, sellaisena kuin sinä olet, nyt.

Itsensä arvostaminen ja omien arvojen tunnistaminen tukee merkityksellistä työtä. Isovanhempamme ovat tehneet hyvin merkittävän työn. He löysivät yhteisvoiman, jolla taisteltiin itseä suurempaa vastaan, tavoitteena Suomen itsenäisyys. Sen tuloksista saamme nauttia joka päivä.

Itsensä, oman osaamisen ja saavutusten arvostaminen on iso asia. Minä osana jotakin suurempaa kokonaisuutta: Ihmisyyttä, jonka jaamme kaikkien kanssa.

Mitä arvokasta voi syntyä tästä hetkestä? Tärkeät asiat voi tehdä vain kerran:

Kerran synnyn, kerran kuolen ja vain yhden kerran elän tämän hetken – Heli Karjalainen

YHTEINEN TULEVAISUUS, YHTEINEN VISIO, YHTEINEN TAHTOTILA.

_____________________________________________________

Valmennus Vuosikello auttaa organisaatioita kehittämään tulevaisuuden taitoja ja osaamista, työelämä- ja hyvinvointitaitoja, joilla voimme vahvistaa yksilön ja työyhteisön itseohjautuvuuttatukea uudistumiskykyä ja vastata työympäristön haasteisiin yhdessäluovilla tavoilla.

Teila Tanner-Heikkilä – www.valmennusvuosikello.fi

Jaa tämä postaus