Oleminen ja tunne

Fokus: Oleminen ja tunne

Olemisessa aika on sinun, sitä on riittävästi, niin kauan kuin sitä tarvitset. Tiedät, että voit myös aina palata, pysähtyä olemiseen.

Olemisessa liikut itsessäsi, aika-avaruudessa, jossa valitset, voit valita itsellesi oikeimmat asiat, olemisen tilat. Olemisessa tapahtuu se liike, joka vie sinua sisältä käsin sinulle hyvään suuntaan. Olennaista on antaa itselleen lupa olla, tuntea se olemisen tila, se tila, minkä voit rakentaa juuri sinulle.

Voit muuttaa sen kokoa tarpeittesi ja tunteittesi mukaan. Joskus on hyvä pienentää tilaa sen kokoiseksi, että tunnet riittävän hyvää ja turvallista olemisen tunnetta, hallitset kaiken sen missä olet. Toisinaan hyvä tunne syntyy siitä, että avaat olemisesi tilaa suuremmaksi. Otat sinne olemiseesi niitä asioita, jotka kuuluvat ja sopivat siihen suureen olemisen tilaan, sinun olemisesi tilaan.

Olemisen kokeminen näkyy tekemisissäsi. Olet toiminnassasi oma itsesi, vahva oma itsesi. Koet olemisesi vahvana minäkokemuksena. Tiedät, että sinne eivät pääse vaikuttamaan asiat, jotka eivät sinne kuulu. 

Olemisen tuntemisen kautta pystyt yhä helpommin kulkemaan oman itsesi olemisessa, ammentamaan sieltä sitä mitä tarvitset arjen tekemisissäsi.

Jaa tämä postaus